Elegant or casual? | Koji je vaš stil?

5:22 PM Mirela 2 Comments

Otkako sam se počela više zanimati za modu i odjeću koju nosim (a to je bilo prije otprilike nekoliko godina u srednjoj školi) pokušavala sam da nadjenem ime svom "stilu", odnosno načinu na koji se odjevam. Još ni danas točno ne znam koji bi to bio moj stil, mogu samo reći da volim nositi svaki lijep komad odjeće, nosim sve ono što se meni u nekom trenutku svidi. Tako sam danas, u ovom postu odlučila s vama podijeliti neke od mojih omiljenih vrsta outfita, omiljene načine odjevanja. Ovo su oni outfiti u kojima se uvijek osjećam lijepo, opušteno i ženstveno.
Kombinirala sam ovu trenutno popularnu "metalik" suknju. Napravljena je od jako kvalitetnog materijala, nije tanka, a boja i tekstura materijala daju metalik efekt. Materijal je jako udoban i suknja je malo teža tako da jako lijepo pada dok se nosi, vjetar je neće pokvariti dok ste vani, a u isto vrijeme nije preteška. Jako sam zadovoljna njome i mislim da ću je često nositi na proljeće. Tijekom ovih zimsko-proljetnih dana kombinirala sam je sa crnim rolka džemperom i kožnom jaknom, a obuću sam mijenjala ovisno o prilici, nosila sam bijele tenisice ili crne salonke. Mislim da se lijepo uklopila uz oboje. Dodatno sam nosila i crne naočale te crni floppy šešir (Zaful - https://goo.gl/J3Siqn). SALE - https://www.zaful.com/spring-sale-womens-day-deals.html?lkid=12928387
Suknju možete naći ovdje https://goo.gl/ojo8i1
Tenisice https://goo.gl/2XRLGA

Haljina koju možete naći ovdje (https://goo.gl/4BqsBv) je jedna od onih koja se može nositi na mnogo načina. Ovaj put sam ju ukombinirala sa crnim salonkama, a u rukama sam umjesto torbice imala cvijeće, koje je još više naglasilo romantičnu stranu ove haljine. Uživo je drugačija nego na stanici trgovine, materijal je tanji, ali ja sam je naručila zbog kroja i uzorka i sviđa mi se. U kombinaciji sa šeširom, meni je djelovala nekako vintage i lijepo se uklopila uz klavir kojemu se ja uvijek divim. :)
Zadnji outfit za ovaj post je ujedno i onaj najudobniji. Siva majica/duks u kombinaciji sa mojim najdražim farmaricama i bijelim tenama je opuštena "go to" kombinacija. Outfite slične ovom nosim najčešće u šetnju kada je vani sunčan dan ili onim danima kada mi se ne da kombinirati bilo što drugo. Za tenisice sam već ostavila link, a majicu sa ovim predobrim natpisom nađite ovdje (https://goo.gl/rWFY2p). Ovu kombinaciju sam dodatno "ukrasila" sivom maramom koju sam dodala u kosu (https://goo.gl/Zb341M).

To bi bilo sve za ovaj post. Ukratko sam opisala i pokazala one vrste odjevnih kombinacija koje najčešće volim nositi. Nadam se da vam se post svidio i ako imate sličan način oblačenja ili čak i skroz drugačiji, opišite mi vaše najdraže kombinacije u komentarima. :)
Za kraj ostavljam jedan outfit kao primjer onog koji najčešće nosim na predavanja na fakultet ili dok hodam gradom. Ovo bi bio jedan šablon po kojem se ja trenutno svakodnevno oblačim, pravim male izmjene i super mi odgovara za ovo vrijeme. (Hlače https://goo.gl/5Aohb9)

XOXO, Mirela

You Might Also Like

2 komentara :

  1. Odlican post ! 👍
    Sve kombinacije su odlicne ,a i svaki komad odece ponaosob.
    Svaka cast ! ❤

    OdgovoriIzbriši